fredag den 20. december 2013

Mere bagage, men god bagage

I sidste uge blev der skrevet en artikel om mig i Viborg Stifts Folkeblad. Det synes jeg var lidt underligt, da det nok var første gang, jeg har været i avisen. I hvert fald var det første gang, der blev lavet en artikel, som var fokuseret på mig. Jeg valgte at kontakte avisen af den grund, at jeg kunne få et indslag i avisen, som jeg muligvis kunne bruge til at få sponsorgaver med, og selvfølgelig også så folk rund omkring kunne læse om det arbejde, jeg skal ned og lave. Der blev også linket til den her blog, så interesserede læsere kan læse om mit eventyr, mens jeg er afsted.
I mandags printede jeg derfor artiklen ud og tog, sammen med min søde mor, som har et godt kendskab til næsten alle, ud for at finde flinke mennesker, som havde lyst til at sponsorere forskellige ting. Vi var en tur i Eurospar i Bjerringbro, hvor de har en afdeling med Legekæden. Her fortalte jeg, at jeg skal være volontør i Kenya, og at jeg skal arbejde på et børnehjem og en skole og spurgte så, om de havde lyst til at donere nogle ting, som farvekridt og malebøger. Han svarede ja og sagde, at jeg kunne komme forbi fredag. Jeg sagde pænt tak og gik glad ud af butikken.
Inden da havde min mor allerede spurgt BFH (Bjerringbro Forenede Håndboldklubber), som hun også har et godt kendskab til, om de evt. ville sponsorere nogle håndbolde eller noget i den stil. De svarede lynhurtigt ja og gav mig tre gode håndbolde samt en pumpe.
Tirsdag tog vi hen til Bjerringbro Kontorforsyning ApS og spurgte dem, om de var interesseret i at sponsorere noget. De ville gerne finde noget, som jeg så kunne komme forbi og hente fredag.
I dag har jeg så været rundt og hentet de forskellige ting. Jeg må sige, at jeg er overvældet over alle de fine ting jeg fik.
Hos Bjerringbro Kontorforsyning ApS fik jeg en kasse med forskellige farveblyanter, almindelige tusser, tusser med glimmer, vandfarver, malebøger, perler og hønseringe. Hos Eurospar og Legekæden i Bjerringbro fik jeg nogle bolde, farvekridt og malebøger.
Det kan ikke beskrives, hvor glad jeg er. Jeg er sikker på, at dem på skolen og børnehjemmet bliver glade for alle tingene og vil sætte stor pris på dem.
Jeg vil forsøge at tage et par billeder af børnene, når de vil bruge de forskellige ting og skrive om, hvordan de tager i mod tingene.
Jeg får godt nok en del at slæbe på, men det bliver det hele værd.

Her på billedet ses alle de ting, som jeg har fået sponsoreret.

Nu er der kun 16 dage til, vi alle sammen sidder i flyveren og er klar til, at den letter mod Kenya. Tiden kommer helt sikkert til at gå hurtigt, med alle de julefrokoster og -fester jeg skal til. 

Glædelig jul

1 kommentar:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    SvarSlet