mandag den 2. december 2013

Et skridt tættere på

Nu er der kun 34 dage til jeg drager mod Kenya med nogle helt fantastisk søde mennesker. I sidste uge var jeg i København til et grundkursus i forbindelse med mit volontørophold. Her mødte jeg først og fremmest alle dem, jeg skal være sammen med i den første måned i Kenya, og Pernille som jeg skal bo og arbejde sammen med. Det blev også klart for mig, hvor det er jeg skal bo og arbejde i Kenya. Pernille og jeg skal bo sammen i Mombasa, hvor vi skal arbejde på en skole og et børnehjem. På skolen skal vi undervise børn fra 5-8 år. Efter skolen er færdig skal vi følge dem hjem, underholde dem og udføre praktisk arbejde som at hjælpe med at lave mad til børnene.

Grundkurset var helt fantastisk. Det var helt klart en uge, jeg ikke kunne undvære i hele mit volontørforløb. Vi lærte bl.a. en hel masse om kulturmødet, og hvordan vi takler de kulturchok, vi nok vil få. Vi lærte om, hvordan man skal kommunikere med mennesker fra en helt anden kultur uden at virke dømmende, og hvordan vi kan give dem en bæredygtig hjælp. Vi hørte også, om alt det Mellemfolkeligt Samvirke står for, og hvordan de hjælper ulande med selvhjælp.

Hele den uge har gjort, at jeg glæder mig endnu mere til at komme afsted.
Jeg mangler stadig alle mulige praktiske ting som at blive vaccineret og få skaffet de manglende ting på den lange pakkeliste. Nu skal julen og nytåret hurtig overstås så jeg kan komme til Kenya for at opleve en fremmed kultur helt tæt på.

Her er hele volontørholdet som jeg glæder mig til at bruge en hel måned sammen med i Kenya inden vi bliver spredt.

1 kommentar:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    SvarSlet